Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Hostess Uitzendbureau

Uw specialist in de werving & selectie van Hostesses!

» De organisatie 
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Referenties
» Partners
» Werken als Hostess?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal hostesses vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Hostesses Pool

Om als XL Hostess Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools van hostesses en gastvrouwen.

In de verschillende functies begeleiden en informeren de uitzendkrachten bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze uw product of dienst én bedienen ze uw gasten.

De selectie

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Naast een goede uitstraling, ook een goede beheersing van de Nederlands en Engels taal en ervaring is een minimum vereiste. Nog belangrijker vinden wij de contactuele eigenschappen en klantvriendelijkheid van onze mensen. Zij zijn tenslotte het gezicht van uw bedrijf (en uw klanten).

Begeleiding

Desgewenst stellen wij een projectcoördinator aan die tijdens het evenement het aanspreekpunt is voor de organisatie.

Instructie

Onze representatieve hostesses worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun belangrijke werkzaamheden. Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk geïnformeerd over:

- de inhoud van de werkzaamheden;
- uw product of dienst;
- de werkomstandigheden in de specifieke werkomgeving;
- de veiligheidsvoorschriften;
- de huisregels van uw organisatie;
- de werktijden, werkduur, etc.;
- de gang van zaken omtrent uitbetalingen, sociale voorzieningen, reserveringen, inhoudingen, rechtspositieregelingen, etc.
- en eventuele andere belangrijke zaken om het project

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met de klant zal worden geformuleerd. Alle Evenementen medewerkers zullen een kopie van deze informatiebrief ontvangen.

Facturatie

Aan het einde van het evenement/project ondertekent u de urenverantwoording en wij zorgen voor de correcte afhandeling van de lonen en eventuele onkosten.