Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Hostess Uitzendbureau

Uw specialist in de werving & selectie van Hostesses!

» De organisatie 
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Referenties
» Partners
» Werken als Hostess?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

XL Hostess Uitzendbureau

XL Hostess Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van hostesses en gastvrouwen. Van een dag(deel) tot enkelen weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Of het nu gaat om dames die uw gasten vriendelijk en gastvrij ontvangen of dames die assisteren op een evenement. XL heeft dé representatieve hostesses die u zoekt.

Hostess Pool

Wij beheren een pool met ervaren hostesses en gastvrouen. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten. Onze hostesses worden o.a. ingezet als:

Hostess, standbemanning, gastvrouw; promotiemedewerker, enquêteur, standcatering, beursondersteuning, congresbegeleiding, baliemedewerkster, garderobeactiviteiten en/of recepties.

Evenementen Pool

Naast het uitzenden van Hostesses beheren wij een pool van circa 800 ervaren evenementen medewerker die worden uitgezonden op kleine en grote evenementen, beurzen, congressen, feesten en partijen. U kunt bij ons terecht voor: promotieteams, toegang- en kaartcontroleurs, flyeraars, cassières - traffic-assistants, parkeerwachten, barmannen & vrouwen / bediening, toezichthouders, garderobe personeel, toiletdames, enquêteurs, leidinggevend personeel / projectcoördinators, op-en afbouwers, gediplomeerde beveiligingsmedewerkers, toezichthouders (ongediplomeerd) tot aan schoonmakers.

Dekking

XL Hostess Uitzendbureau is actief in de geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal hostesses vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees verder ...